Aplicatii

In aceasta pagina va prezentam cateva din utilizarile produselor comercializate de compania noastra. Daca folositi intestine care au fost conservate cu sare sau uscate, inainte de folosire inmuiati-le in apa calduta pentru rehidratare si pentru o mai buna elasticitate.

Funduri de vita

Acest tip de membrana este folosit in principal pentru realizarea urmatoarelor produse: Parizer, Salam Bologna, Mortadela si Toba traditionala.

Vezici de porc

Acest tip de membrana este utilizat in realizarea branzei de burduf.

Mate porc

Matele de porc vor fi folosite in functie de destinatia umpluturii, astfel ca intestinele subtiri vor fi folosite pentru carnati proaspeti,afumati, polonezi.. cele groase pentru caltabos, sangerete sau lebar,

Folie stretch alimentara

Acest produs este folosit in industra alimentara pentru protejarea si ambalarea produselor si preparatelor din carne, pentru pastrarea prospetimii produselor alimentare in conditii de siguranta, pastreaza aroma alimentelor, este rezistenta la rupere, elastica, autoaderenta, transparenta si impermeabila la fluide. rulata pe support de carton dur. Folia alimentara se desprinde cu usurinta cu ajutotrul dispozitivului de taiere si are marginea de inceput rulata pentru utilizare usoara.

Mate oaie

Matele de oaie sunt utilizate in productia pentru carnati proaspeti, carnati afumati, cabanos, crenvursti.Se pastreaza la loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui.

Mate vita

Matele de vita sunt utilizate pentru productia urmatoarelor produse: duden, salam, caltabos, lebar.

TOP