Despre noi

Cine suntem noi...

Compania noastră a fost înfiinţată de oameni cu experienta de peste 18 ani in domeniul alimentar. Vrem sa venim in întâmpinarea partenerilor noştrii cu produse de calitate, promptitudine dar si sa oferim flexibilitate pentru orice nevoie.

Investim in viitor

In anul 2017 am deschis o sectie de ambalare impreuna cu un depozit de frig. Acestea au fost realizate la standarde europene fiind omologate si autorizate atat ISO cat si Sanitar Veterinar.
Am adaugat in parcul auto autoutilitare cu sistem de racire pentru a mentine calitatea produselor noastre pana la poarta partenerilor.
Portofoliul de producatori a fost extins prin importuri din Germania, China, Turcia si Iran.
Gama de produse a fost extinsa: mate porc, mate vita, mate oaie, vezici de porc, funduri de vita uscate, folie stretch alimentara automata si manuala.

Experienta

Cu peste 18 ani de experienţă în domeniul alimentar putem spune că am ajuns să cunoaştem piaţă şi partenerii noştrii astfel încât să oferim atât ceea ce se cere dar şi să propunem noi alternative.

Misiune

Misiunea noastră este aceea de a oferi produse naturale de înaltă calitate la prețuri accesibile. Progresăm păstrându-ne moștenirea vie prin multă muncă și dedicare. Firma noastră are ca obiect de activitate prelucrarea, producţia, ambalarea şi comercializarea membranelor naturale. Membranele au calitate superioară şi corespund sistemului integrat de management al calităţii şi siguranţei alimentare conform standardelor HACCP şi ISO 9001. Aceasta activitate este completata prin mijloace rapide de distributie pentru ca produsele noastre sa ajunga la clienti, indiferent de locatie. Membranele sunt atent selectate şi apoi calibrate de către specialiştii noştri. În acest sens utilizăm şi tehnologii adecvate de producţie şi ambalare care oferă un suport semnificativ prin creşterea productivităţii în etapa de umplere a cârnaţilor. Obtinerea si mentinerea calitatii reprezinta angajamentul si participarea intregului personal al societatii si reprezinta aspectul esential al unei bune gestiuni la care managementul calitatii raspunde prin planificare, definirea responsabilitatilor si competentelor necesare, alocarea de resurse, pregatirea personalului pentru utilizarea mijloacelor materiale puse la dispozitie in mod eficient si in conditii corespunzatoare. Sistemul de management se aplica in toate compartimentele firmei si pentru toate activitatile desfasurate.

Cum functionam

Datorita departamentului de cercetare si dezvoltare ne straduim sa fim o companie orientata catre inovatie, care este capabila sa raspunda provocarii de a gasi solutia potrivita pentru cele mai dificile cerinte. Produsele noastre sunt analizate continuu, ca sa ne asiguram ca indeplinesc cele mai stricte regulamente internationale .

TOP